top of page

Endermologie

Lipomassage door endermologie

Endermologie is een gepatenteerde toepassing die je silhouette verbetert door vetafbraak te stimuleren en cellulitis te verminderen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Dit gebeurt op een volledig pijnloze en natuurlijke manier:

door non-invasieve stimulatie van het weefsel krijgt je lichaam een flinke boost om vetcellen af te breken in de probleemzones. Daarnaast stimuleert de lipomassage de productie van collageen en elastine, waardoor je huid gladder en steviger wordt.

Endermolift door endermologie

Net als de lipomassage door endermologie is de endermolift een volledig natuurlijke en pijnloze behandeling. De endermolift vermindert ouderdomsverschijnselen in het gezicht zoals rimpels, een doffe of slappe huid en overtollig vet aan de hals en kin.

Resultaten van endermologie

Na enkele sessies endermologie kan je een duidelijk zichtbaar resultaat verwachten: je huid ziet er jonger uit, overtollig vet verdwijnt en rimpels vullen zich van binnenuit op.

Voor het beste resultaat is een kuur van 10 à 13 beurten, verspreid over verschillende weken, aan te raden. Wil je meer weten over deze behandeling? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Je kan ook steeds een kijkje komen nemen in ons fotoboek. Hierin vind je foto’s van échte resultaten van endermologie in beautycenter Aphrodite.

Je vindt ook meer info op www.lipomassage.com.

  • Prijs lipomassage: 45 euro/beurt volledig lichaam

  • Kuur: 13+2 gratis

bottom of page