© 2017 by Beauty- & Wellnesscenter Aphrodite

  • Grey Facebook Icon

Tervuursesteenweg 3001 Heverlee/Leuven

Tel: 016 56 57 59

BE 0861.034.356

Van zuiverende gelaatsverzorging tot high tech verzorgingen

Dankzij de producten van Thalgo en Klapp cosmetics kunnen we een ruim gamma aan gelaatsverzorgingen aanbieden.

De producten van Thalgo, die vooral bekend zijn in grote spa's wereldwijd omwille van hun relaxerende eigenschappen, bestaan voornamelijk uit algen en oligo-elementen. Door de aanwezigheid van verschillende mineralen krijgt de huid een boost en begint het gelaat opnieuw te stralen.

Klapp cosmetics biedt naast producten voor de klassieke gelaatsverzorgingen, ook producten voor meer luxueuze gelaatsverzorgingen zoals bijvoorbeeld de Ceremony Of Gold Caviaar verzorging met echte kaviaarcellen. 

Naast deze lijnen hebben we ook een biologische verzorgingslijn: Terre&Mer by Thalgo en een alternatieve medische lijn van Klapp voor specifieke huidproblemen.

De duur van een volledige gelaatsverzorging is anderhalf uur en omvat reiniging, peeling, epilatie wenkbrauwen, vapo, comendonenextractie, massage, masker en eventueel chromotherapie, of andere specifieke behandelingen.

 

  • Gelaatsverzorging 45 euro-55 euro-65 euro (afhankelijk van jouw specifieke wensen)

Gelaatsverzorging
Gelaatsverzorging door microdermabrasie en mesotherapie

Microdermabrasie en mesotherapie zijn beiden high-tech gelaatsverzorgingen. Dankzij een pijnloze techniek kunnen werkzame stoffen tot in de diepste lagen van de huid doordringen om daar hun werk te doen. Het resultaat is een frisse en stralende huid, een vitale en jeugdige uitstraling, een sterke vermindering van oneffenheden in de huid en een vermindering van vlekken en rimpels.

Heb je nog vragen of weet je niet welke behandeling het best bij je past? Aarzel niet om contact op te nemen!

  • Microdermabrasie: 75 euro

  • Mesotherapie door mesoporatie: 115 euro

  • Microdermabrasie & mesotherapie: 150 euro

  • Liftmassage: 35 euro

  • Trilipo Maximus: 40 euro

  • Gelaatsverzorging: vanaf 45 euro